Gratis fragt ved 1.500,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

DE FØRSTE FORÅRSVINE - SE MARTSKASSEN

Oprettet d.

DE FØRSTE FORÅRSVINE - SE MARTSKASSEN

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet. Vi tilbyder altid tre kasser. En rød kasse med seks rødvine, en blandet kasse med fire rødvine og to hvidvin og en luksuskasse der næsten altid består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

Prisen er 500,- kroner for rød kasse og blandet kasse. I Martskassen sparer du op til 234,- kroner for seks flasker! !

 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Martskassen sparer du 372,- kroner for seks flasker! 

 

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er næsten altid økologiske eller biodynamiske, og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent. Samtidig giver et vinklubmedlemsskab mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat, og man får 15 procent ved leje af vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

 

 

VINENE I MARTS

 

 

TABAREN – Rød/blandet kasse

En moden vin fuld af ren frugt og søde tanniner lavet af troldmanden fra Piemonte; Claudio Icardi. En rigtig forårsvin der er velegnet til næsten alle retter – inklusiv grillede fiskeretter ! Prøv den også til det piemontesiske køkken med svinekød, fugl og varme risretter - ikke mindst risotto. 100% økologisk Barbera der er dyrket på marken Bricco del Sole, hvor stokkene har en gennemsnitsalder på 30 år. Her er blomme og en duft af kirsebær. Vinen holder 13 % og har et gemmepotentiale på 5-8 år

CHIANTI COLLI FIORENTINI – Rød/blandet kasse

En vin fra højene omkring Firenze. Som de øvrige vine fra San Michele a Torri er den lavet på økologiske druer og ud fra en moderne vinfilosofi om masser af frugt og en god tyngde. En vin der har flere muskler, end man normalt finder i vinene fra Colli Fiorentini, der er et af de syv DOCG områder i Chianti. Sangiovese blandet med små mængder Canaiolo og Colorino. Nyd den til hvidt kød, pizza eller vegetarretter. Gerne retter med tomat. Vinen har medium korpus og trives rigtig godt med let krydrede retter..

ATYPIQUE – Rød kasse

Det er de dybe akkorder på klaveret, der spiller, når man hælder denne Vin de Pays i glasset. Masser af frugt kombineret med bitterstoffer der bider dejligt i tungen og ganen, og stor saftighed og lavendel i næsen. En vin der sagtens kan nydes helt for sig selv, men som alligevel konstant efterlyser et madligt modspil. 40% Marselan, 35% Merlot, 14 % Grenache, 10% Syrah og 1% Petit Verdot. De økologiske druer er håndplukkede. Efter færdiggæring modner vinen et års tid på brugte træfade. Alligevel har den en lethed, der gør den velegnet til både forårets første salater, til det hvide fjerkræ eller den stegte grillmad.

NUANCE – Blandet kasse

En sjældenhed og en forrygende kombination! Intet mindre. Produktionen af hvidvine i det varme Corbieres er yderst begrænset, selvom de lokale vinregler giver producenterne mulighed for at arbejde med en række sorter. På Chateau la Cendrillon har man valgt hvid Grenache, grå Grenache og Petit Mensang til at skabe rygraden i denne vin, og krydre dem med andre aromatiske druer. De økologisk dyrkede druer håndplukkes, inden de gærer ved lave temperaturer. Duften er en blanding af nyslået hø, havtorn og eksotiske frugter. I munden er den fyldig og med stor friskhed. Nyd den til det hvide kød eller den kraftige fiskeret. Serveres ved 8-10 grader.

ANIMA - Luksuskasse

For en biodynamisk vinbonde er sjælen - Anima - ikke noget, der er reserveret til den menneskelige eksistens. Anima er en del af alting; mineraler, planter, dyr og mennesker. Når denne rene Chenin Blanc vin har fået navnet Anima, er det fordi, winemaker Cornè Marais ønsker at fortælle, hvor meget jorden betyder for vinens kompleksitet og ekstraordinære finesse. Fremstillet på biodynamiske og økologiske druer. Du finder gul melon, ananas og lime i næsen. I smagen dominerer fersken og stikkelsbær. Vinen er en kompleks og afbalanceret smagsoplevelse med jordens mineralitet som den samlende faktor. 

CALA 2 - Luksuskasse

Der er køligt om natten i bakkerne ovenfor vineriet Tinedo. Vekselvirkningen mellem den spanske sol om dagen og den lavere nattetemperatur er en af opskrifterne på de fuldmodne og smagskoncentrerede druer, der bruges til fremstillingen af Tinedos topvin Cala 2. Økologisk Tempranillo, Graciano og en lille smule Rousanne. Modner i 18 måneder på brugte 225 liters franske egefade. Trives formidabelt med et modspil fra tallerkenen. Gerne krydret og gerne grillet. Tanninerne er mange men fuldmodne. Duft af kostald og skøn eftersmag af lakrids. Dekanter den gerne, inden du nyder den. 

LES ROCAILLES - Luksuskassen

Egentlig burde denne vin have tilnavnet Grand Cru. Men på grund af de interne regler i Alsace er der aldrig oprettet Grand Cru zoner til Pinot Noir druen, fordi området næsten udelukkende lægger jord til produktion af hvidvin. Les Rocailles er fremstillet på druer fra Grand Cru området på Eichberg, der er et af de tørreste og mest solbeskinnede steder i Alsace. Med sin fine struktur pakket ind i en voldsom råstyrke er denne kølige vin den perfekte bordherre til en menu med rødt oksekød, vildt, mørkt fjerkræ og masser af sovs! Vinen har fået 93 point hos Robert Parker.

VI HÅBER DU NYDER VINENE I MARTSKASSEN!

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB