Gratis fragt ved 1.500,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINE TIL VINTERMAD - SE JANUARKASSEN

Oprettet d.

VINE TIL VINTERMAD - SE JANUARKASSEN

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet. Vi tilbyder altid tre kasser. En rød kasse med seks rødvine, en blandet kasse med fire rødvine og to hvidvin og en luksuskasse der næsten altid består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

Prisen er 500,- kroner for rød kasse og blandet kasse. I Januarkassen sparer du op til 252,- kroner for seks flasker! Det er 33 %!

 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Januarkassen sparer du 246,- kroner for seks flasker! Det er 21 procent!

 

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er næsten altid økologiske eller biodynamiske, og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent. Samtidig giver et vinklubmedlemsskab mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat, og man får 15 procent ved leje af vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

VINENE I JANUAR

 

 

RØD KASSE/BLANDET KASSE

 

MARCHE SANGIOVESE – rød/blandet kasse. To flasker.

Produceret tæt på Adriaterhavet er denne vin en åbenlys konkurrent til vinene fra toskanske Chianti. De økologiske druer til Mannocchi familiens rene Sangiovese vin er høstet på skråningerne i den bjergrige Sibillini nationalpark, hvor de nyder godt af den markante temperaturforskel på nat og dag. Resultatet er en vin med god tyngde og en lang eftersmag. Stortrives som de fleste Sangiovese vine, når maden er domineret af tomat eller anden mad med megen syre. Prøv den både til den økologiske frikadelle eller et stykke stegt kød, gerne på grillen. Normalpris 129,- kr.

 

CÔTES DU RHÔNE – rød/blandet kasse. To flasker.

Det skaldede bjerg Mount Ventoux rejser sig bag de marker, hvor druerne til denne vin er høstet. Bjerget, der er en myte i det franske cykelløb Tour de France, er også hjemstedet for nogle af de vinmarker i Côtes du Rhône, hvor vinstokkene skal tilpasse sig særdeles barske livsbetingelser. Resultatet er koncentrerede druer i begrænsede mængder. Den bærende drue i denne økologiske Côtes du Rhône er Grenache med små bidrag af Syrah og Mourvedre. Den årlige produktion er beskedne 5000 flasker. Nyd den i store glas, hvor vinens aroma kan få lov til at folde sig ud. Normalpris 138,- kr.

 

CASCINA D’OR ROSSO – rød kasse. To flasker. 

Der er et tykt fingeraftryk af Bourdeaux i Cascina d'Or. Et møde mellem Margaux og Barolo. I sin læretid i Frankrig lærte Claudio Icardi hvordan den potente Cabernet Sauvignon skal behandles og håndteres. Da han overtog forældrenes vingård i Piemonte var det nærliggende at lade den franske drue møde hjemegnens tågedrue - Nebbiolo.  Vinen er lavet på 60% Nebbiolo, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Barbera. Alle økologiske druer. Er modnet 18 måneder på nye franske egefade. Normalpris 109,- kr. 

 

 

CASCINA D’OR BIANCO – blandet kasse

Cortese er en formidabel drue med sit helt eget udtryk. Har domineret hvidvinens historie i Ligurien og den vestlige del af Norditalien i årtier. I hænderne på Claudio Icardi får den grønne drue et endnu dybere udtryk. Fylde, let fedme kombineret med friskhed og toner af fersken, lime og mandel. Helt forståeligt at den er efterspurgt på vinkortet hos de lokale fiskerestauranter. Ren Cortese. Håndplukkede økologiske druer fra de piemontesiske skråninger. Gærer i ståltank og hviler kortvarigt på flaske, inden den sendes i handlen. Icardis høstudbytte for Cortese ligger på to trediedele af det tilladte. Det er med til at intensivere smagstonerne i vinen. Med sin sprøde struktur og behagelig frugt er den velegnet til fyldige fiskeretter, blandede salater og både mørk og røget fisk. Nyd den afkølet. Fortrinlig til et glas på en varm sommerdag. Normalpris 99,- kr.

 

 

 

LUKSUSKASSEN

 

INÈDITE. To flasker.

Robert Parker gav 94 point til denne vin, der er fuld af dybe bløde tanniner og en duft af solbær. Dyrket i det solbeskinnede Corbieres syd for Bordeaux og tæt på den spanske grænse, hvor der er kalksten, gode bjergskråninger og mange solskinstimer. Den perfekte kombination til at lave tunge, korpøse vine med karakter. Inèdite betyder den ukendte - den som endnu ikke er udgivet/editeret. Så man får del i en hemmelighed, hver gang man tager proppen af en flaske. 50 procent Syrah, 35 procent Mourvedre og 15 procent Grenache. De økologiske druer er håndplukkede, og stokkene vokser på terrasser over floden Orbieu. Nyd den til krydrede retter og mad der kræver modspil, gerne rødt kød. Serveres i store glas. Holder 14 %. Kan drikkes nu men kan også gemmes i 10-12 år fra høståret. Normalpris 199,- kr. 

 

TENAZIO RIPASSO. To flasker.

Tenazio er Montecis top-ripasso, der er fremstillet på husets Valpolicella Classico Superiore, der om foråret får lov til at gære endnu engang på kvaset fra fremstillingen af både den almindelige Amarone og den søde udgave af Amarone - Recioto. Deraf navnet Ripasso - der betyder at passere igen. Til forskel fra en almindelig ripasso vine er der i andengæringen af Tenazio tilsat en god portion ugærede tørrede druer. Det er med til at give vinen ekstra dybde og kompleksitet. Tenazio er ikke økologisk men Monteci arbejder med et stramt program for bæredygtighed og lav anvendelse af tilsætningsstoffer og svovl i de færdige vine. Nyd den til grillet oksekød, and eller gås, eller tunge simreretter som osso buco, braiseret lamme eller kalveskank, og meget gerne med kraftige saucer. Normalpris 225,- kr.

 

RIESLING SCHLOSSBERG. To flasker. 

Med sin mineralitet og lette toner af kvæde og æble er Riesling i dag den mest foretrukne drue blandt de tyske vindrikkere. Familien Forsters vine er dyrket på marker, der skråner ned mod den tyske flod Nahe, og området er sammen med Mosel kendetegnet ved at være blandt de bedste i Europa til dyrkningen af den grønne drue. Forsters vine er alle økologiske, og deres koncentration i smagen hænger sammen med et bevidst valg om at holde høstudbyttet på markerne lavt. Med færre drueklaser på de enkelte stokke kommer der mere smag i de druer, der høstes. Schlossberg er mere koncentreret end de fleste. Nyd den til fisken eller en ret med kylling. Normalpris 149,- kr. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB