Il palazzo - en perle i Toscana

Il Palazzo, feriehus i Toscana

Il Palazzo, feriehus i Toscana


Solsikkerne svajer som en levende brynje omkring den sydlige ende af byen kun afbrudt af levende hegn og grønne marker, hvor druerne langsomt opbygger den sødme, som om et par måneder skal omdannes til den lokale vin, der hver aften akkompagnerer bordets glæder.


Som kunde hos Cappa får du 15% rabat på leje af 'Il Palazzo' - vores fantastiske feriehus i det sydlige Toscana.


Huset i Cetona er på 300 kvadratmeter fordelt på tre etager og rummer herudover en grotte og en tagterrasse. Det ligger i den gamle bydel indenfor bymurene og er mere end 300 år gammelt. I alle rum er der gamle antikke cotto-sten på gulvene, og der er synlige massive egebjælker i lofterne.

Huset har 10 sovepladser fordelt på to dobbeltværelser, en stue med sovesofa og et soverum med fire sengepladser - velegnet til børn eller teenagere. Der er opholdsstue med åben ildsted, stor spisestue, forstue, køkken med åbent ildsted og moderne gaskomfur med seks blus, bad og to toiletter. Kælderen er pt. ikke indrettet til beboelse.

Mange trappetrin over grotten er der fra den 20 kvadratmeter store tagterrasse på 4. sal udsigt 360 grader rundt. Udsigt til byen, torvet, designeren Valentinos palazzo, bjerget Mont Cetona og til byerne i horisonten - Citta della Pieve og Chiusi. Her kan der ugenert tages sol om dagen, nydes vin til solnedgangen og kikkes stjerner om natten.

 

Se mere om huset, byen, området og vinene på Il Palazzos hjemmeside


Nyhedsbrev