Handelsbetingelser


I Cappa Vins onlineshop er det muligt at betale med Dankort og Visa/Dankort. Hvis du ønsker en anden betalingsmåde, så kontakt os venligst via siden 'kontakt os'

 
 1. FORSENDELSE

  Ordrebekræftelse
  Når vi har modtaget din ordre, vil du modtage en onlinemeddelelse, som bekræfter din ordre. Denne meddelelse indeholder dit ordrenummer og vi anbefaler, at du udskriver denne side, så du senere kan huske dit ordrenummer. Du modtager også en ordrebekræftelse via e-mail.

  Leveringstid
  Den normale leveringstid er to dage. Varen sendes dagen efter den er bestilt, med mindre andet aftales. Leveringstiden kan imidlertid variere fra produkt til produkt. Det vil fremgå inden du bestiller.

  Forsendelsesudgift
  Der er en fast fragtpris på alle ordre under 48 flasker på 120 kr. Ved bestilling af 48 flasker eller derover sender vi, foruden de 15 % mængderabat, fragtfrit.

  Ekspeditionsgebyr/administrationsgebyr
  Der opkræves intet ekspeditionsgebyr, administrationsgebyr eller lignende.

  Følgeseddel
  Der medfølger en følgeseddel, når varen leveres. Denne følgeseddel skal du gemme, for den er nødvendig i tilfælde af reklamation.

  Faktura
  Når din ordre godkendes sender vi en faktura via e-mail til dig. Ønsker du også en trykt faktura tilsendt med posten, skal du sende en e-mail retur til os, når du modtager den elektroniske faktura. Så sender vi en trykt faktura samme dag.

   
 2. RETURNERING AF VARER
  Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den bestilte vare, kan du blot returnere den til os inden 14 dage efter modtagelse og du vil få pengene tilbage.

  Hvis du ønsker at returnere en vare skal du kontakte os via e-mail på og opgive dit ordrenummer og nævne at du gerne vil returnere varen.

  Betingelser for returnering
  Varen skal være intakt og i ubrugt tilstand. Vi kan ikke refundere brugte eller beskadigede varer. Er varen leveret i speciel gaveæske eller emballage, skal denne også returneres.

  Returneringsfrist
  Du kan returnere en vare inden for 14 dage efter modtagelsen.

  Returneringsanvisning
  Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du indpakke varen fornuftigt, så den ikke går i stykker og sende den til følgende adresse:

  Cappa Vin ApS
  Sindalsvej 21
  8240 Risskov

  Forsendelsesudgifter ved returnering
  Udgifterne ved returnering betales af kunden, medmindre returneringen skyldes en fejl fra Cappa Vins side.

  Refundering
  Vi betaler dig penge tilbage svarende til varens pris, men de oprindelige forsendelsesudgifter og evt. ekspeditionsgebyr bliver ikke refunderet. Vi sender en check eller indsætter beløbet på din konto senest 5 hverdage efter, vi har modtaget returvaren.

  Cappa Vin fejl
  Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer Cappa Vin selvfølgelig forsendelsesomkostninger både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen. Såfremt der er en fejl ved varen beder vi dig hurtigst muligt om at meddele det til os - gerne inden for 48 timer, så vi kan give vores leverandør hurtig besked. 

 

Mvh
Jeppe Sinding, Sune Angel & Erik Claudi Cappa Vin


Nyhedsbrev