Top 3 - Rødvin

#1.
2009 Amarone Andrea

Veneto, Italien

Læs mere...
#2.
2012 Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC

Veneto, Italien

Læs mere...
#3.
2011 La Cendrillon No 1

Corbieres, Frankrig

Læs mere...

Top 3 - Hvidvin

#1.
2014 Riesling Feinherb

Rheinhessen, Tyskland

Læs mere...
#2.
2010 Riesling Spätlese

Rheinhessen, Tyskland

Læs mere...
#3.
2000 Don Quichotte, Chateau Gravelle, Muscadet Sevre & Maine, Sur Lie

Valée de la Loire, Frankrig

Læs mere...

Vine

10854-avondale_plukker.jpg


I hvert eneste vindistrikt verden over er der altid en række producenter der ofte laver den samme type vin. Mange vinimportører hævder ifølge deres egen info at have verdens bedste producent fra det samme område. Det vil vi ikke påstå, fordi det ikke giver nogen mening. Men vi vil garantere, at de producenter vi har fra Europa og oversøisk er folk der kan deres håndværk, og at kvaliteten afspejler sig i prisen. Desuden forsøger vi at finde vine, der har den enkelte regions særpræg og ikke vine der smager ens, uanset om de er lavet i Australien, Frankrig eller Grækenland. Måske netop derfor er mange af vore vine ofte nævnt i vinguides som Gambero Rosso, Luca Maroni, Wineadvocate, Guide du Hachette og mange andre.

Prøv at opleve forskellene i vinene som i høj grad afspejler det køkken, der produceres i den region, hvor vinen laves. De ranke elegante vine fra det kølige Etna, de tykke sveske- og blommeagtige vine fra Puglien, den internationale ready-to-drink stil fra up-coming Argentina, den dybe, stramme og frugtige Pinot Noir fra Alsace eller den søde vin fra Rasteau. At nyde livet ligger ofte i at prøve forskellen.

Hos Cappa Vin er der ikke noget krav om, at du skal købe 6 eller 12 flasker for at få den gode pris. Du skal heller ikke tvinges til at købe en kasse af den samme slags. Vi har i stedet valgt at gøre det så fleksibelt som muligt ved helt at lade dig bestemme. Du kan nøjes med at købe blot én flaske eller f.eks. bestille 5 forskellige syrah-vine til en smagning. For at gøre dette muligt, er der et fast fragtgebyr på 120 kr. 


Der gives 15% rabat på ordrer over 47 flasker. 

Nyhedsbrev