Cappa's Vinklub

28142-vinklub.jpg


Få en kasse med forskellige spændende vine ind ad døren hver måned - og spar mindst 15% i forhold til normalprisen


I mange vinklubber er man tvunget til at købe 6 eller 12 flasker af den samme vin, for at kunne få en god balance mellem kvalitet og pris. Det er godt, hvis man kan lide vinen - mindre godt hvis man ikke kan.

I Cappas vinklub får du hver måned 6 flasker vin tilsendt, typisk 3 forskellige vine, med fortælling om de pågældende vine. Du vil kunne se de aktuelle vinklubkasser på voeres hjemmeside, hvis du ikke ønsker denne måned vinklubkasse, så skal du blot sende os en mail, at du ønsker at springe over på cappa@cappa.dk 

Der er ingen bindingsperiode, og du kan frit skifte mellem vinklubkasserne.

Vi sammensætter hver måned en rød kasse (kun med rødvin) , en blandet kasse (fire rødvine og to hvidvine, rosè eller dessertvine) samt en luksuskasse. Det giver mulighed for at smage noget nyt hver måned.  Vi forsøger så vidt muligt at komponere kasserne efter årstiden - med et sideblik til nye vine i sortimentet.


Det får du:

  • En kasse med forskellige vine og beskrivelser til speciel pris hver måned.
  • 15 % rabat på leje af vores hus i Toscana - Il Palazzo.
  • Som medlem af vinklubben kan du købe alle vore på vores hjemmeside, med 15% rabat (ikke i forvejen diskonterede vine).


Prisen for en kasse er 500,- incl. moms og forsendelse (bortset fra luksuskasssen som koster 900,- incl. moms og forsendelse).  Besparelsen pr. kasse i forhold til normalprisen i detailsalg er altid mindst 15 % - nogle gange mere.

VIGTIGT. På grund af fragtfirmaernes og Postnords særlige takster ved levering til privatadresser er der et fragtgebyr på 50,- kr. ved levering til en privatadresse. Undersøg om du kan få leveret på din arbejdsplads, så sparer du gebyret.
Månedens vinkasser

Rødvinskasse

2 Flasker Cala 1, Tinedo, Tierra Castilla, Spanien - øko 2 ...

Bestil >>
Blandet kasse

2 Flasker Cala 1, Tinedo, Tierra Castilla, Spanien - øko 2 ...

Bestil >>
Luksuskasse

2 Flasker Sao Abrivat, Mas Blanch I Jove, Costers del Segre,...

Bestil >>


Vil du være medlem af vinklubben? Så klik her!


Nyhedsbrev