Gratis fragt ved 1.500,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I JULI

oprettet d.

VINKASSERNE I JULI

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Julikassen  sparer du op til 110,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Julikassen sparer du 292,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fra hvis du er på ferie, med mindre du gerne vil have vinen op i sommerhuset? Bare send os ferieadressen, så får vi kassen frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

VINE TIL SOMMERBORDET

 

Månedskasserne er klar til sommer, fest og grill.  Med en behagelig blanding af vine med tyngde og vine med stor frugt – og lidt bobler til luksuskassen – er der mulighed for at vælge på hylden, når sommervejret skifter lune.

 

CÔTES DU RHÔNE fra STEPHANE USSEGLIO - Rød og blandet kasse

Det skaldede bjerg Mount Ventoux rejser sig bag de marker, hvor druerne til denne vin er høstet. Bjerget, der er en myte i det franske cykelløb Tour de France, er også hjemstedet for nogle af de vinmarker i Côtes du Rhône, hvor vinstokkene skal tilpasse sig særdeles barske livsbetingelser med hård vind og lange tørre perioder. Resultatet er koncentrerede druer i begrænsede mængder. Den bærende drue er Grenache med små bidrag af Syrah og Mourvedre. Den årlige produktion er beskedne 5000 flasker. Marken, som leverer druerne til vinen, er under konversion til økologisk produktion, og vinen vil være certificeret økologisk fra årgang 2018. Nyd den til grillmaden, det røde kød og det krydrede måltid. Normalpris 138,- kr. 

 

ROSSO PICENO fra  PODERI DEI COLLI – Rød og blandet kasse

Adriaterhavet og de bjergrige skråninger i Sibillini nationalparken er rammen om de stokke, der forsyner Poderi dei Colli med druerne til deres økologiske Rosso Piceno. Sangiovese og Montepulciano med en overvægt af den første. Den gærede most modner på stålfade og hældes på flasker tre måneder efter endt gæring. Druerne høstes på stokke, der vokser på sydøstvendte skråninger i ca. 300 meters højde. Et sikkert kort til de fleste retter der trives med en frugtig, rund vin der midt i sin venlighed har en syre, der gør mødet med maden til en fornøjelse. En duft af røde bær møder næsen, når man åbner vinen. Nyd den både til T-bone steak, saltimbocca med kalv og skinke eller pastaretten med masser af tomat og urter. Normalpris 89,- kr. 

 

VIENTO TEMPRANILLO fra LATUE – Rød kasse.

Tempranillo-drue stortrives i det varme klima i Tierra de Castilla, ikke langt fra Toledo. Solen skinner fra en skyfri himmel 300 dage om året, og det tørre og varme klima er med til at sikre sunde og optimalt modne druer. Det er nødvendigt, for druerne dyrkes økologisk og uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Den tørre luft hjælper til med at holde svamp og andre uønskede sygdomme ude af marken.Fremstillet på ren Tempranillo. Vinen får intet træfad, og holdes i en saftig og frugtig stil, med en mellemtung fylde af moden frugt og en afstemt tørhed.Ungdommelig vin som egner sig til tapas, tørret skinke, stegt lammekød, og pastaretter med tomat. Normalpris 79- kr.

 

VIENTO SAUVIGNON BLANC fra LATUE – Blandet kasse

Sauvignon Blanc druerne nyder godt af det tørre klima på den spanske højslette, der giver sunde druer. Viento's Sauvignon Blanc har druens karakteristiske aromaer: den aromatiske næse af hyldeblomst og en forfriskende sprød, rensende og elegant syre i smagen. Den økologiske vin er perfekt som ledsager til næsten alle fiskeretter, lige fra blåmuslinger til ristet hvidfisk. På grund af vinens syre og friskhed er den også ideel som et glas for sig selv. Normalpris 79- kr.

 

CHIANTI CLASSICO fra SAN MICHELE A TORRI – Luksus kasse.

 En tæt og frugtig enkeltmarks Chianti Classico lavet på økologisk dyrkede druer. Vinen har en afrundet dybde og har fået sit navn fra den 7 hektar store mark, hvor druerne til vinen er plukket. Gabbiola er en moderne Chianti med et lille strøg af smag fra egefadet som en afrunding på frugten.Nyd den til de fleste krydrede forretter men først og fremmest til kødretter, hvor vinens balance kommer til sin ret. Normalpris 168,- kr.

 

RIESLING SEKT fra GEORG FORSTER – Luksus kasse.

Det er en helt speciel mark, der danner grundlaget for denne mousserende vin. Marken ligger lavt i en dalsænkning, og jordbunden er domineret af ler og granit. To vigtige faktorer, når du skal dyrke druer til en vin med bobler, og derfor var beliggenheden afgørende, da familien Forster allerede i 1966 udvalgte marken til de Rieslingstokke, der producerer druerne til husets mousserende sekt. Som Georg Forster i dag siger det: "Min far valgte netop den mark til hans sekt, fordi både jordbund og de køligere temperaturer betyder, at druerne modnes langsommere. Den lange vækstperiode giver mere aromatiske druer, uden at syreindholdet falder. Netop den kombination giver mulighed for at skabe det sprøde udtryk, vi gerne vil have i vores Sekt." 

Nyd den som aperitif, på terrassen, til alle fisk og skaldyrs retter. Prøv den for eksempel til Plateau de fruits de mer! Normalpris 188- kr.

 

EXPRESSIU 2010 fra MAS BLANC I JOVE – Luksus kasse.

Denne vin har modtaget en række guldmedaljer rundt om i Europa. En blød og potent vin der har toner af peber, vanilje og tobak. I næsen mærker man duften af skovbær. Druerne er modnet på skråninger i 800 meters højde, og man smager tydeligt koncentrationen af varme, tørre vinde og gamle vinstokke. Expressiu er skabt på kanten til Priorat men overgår de fleste af vinene i naboregionen i smag og kompleksitet.Grenache med bidrag af Tempranillo og Cabernet Sauvignon. Vinen modner 14 måneder på nye franske og amerikanske egefade. Druerne er dyrket økologisk, men vinen certificeres først med nyere årgange. Der er anvendt naturgær og meget lidt svovl ved fremstillingen af vinen.Til mørkt kød, grill og krydrede retter. Formidabel til lagrede oste. Normalpris 239- kr.

 

Vi håber, du nyder vinene i julikassen – Venlig hilsen Cappa Vin


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB