Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I AUGUST

oprettet d.

VINKASSERNE I AUGUST

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Augustkassen  sparer du op til 214,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Augustkassen sparer du 274,- kroner for seks flasker! 

 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fra hvis du er på ferie, med mindre du gerne vil have vinen op i sommerhuset? Bare send os ferieadressen, så får vi kassen frem.

 

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

TYSK OG SYDFRANSK VIN I MÅNEDENS KASSER

 

Denne måned giver mulighed for at sammenligne europæiske vine fra hver sin klimadel af kontinentet. Fra det køligere Nahe i nærheden af Frankfurt til det solbeskinnede Corbieres for foden af Pyrenæerne. På tærsklen til efteråret nyder vi stadig sommeren.  

 

REGENT TROCKEN 2015 fra GEORG FORSTER – Rød/blandet kasse.

Regent er en af verdens yngste druesorter. Færdigudviklet i 1989 med det formål at skabe en drue, der både kunne trives i et køligt klima men som samtidig kunne producere en frugt med dybde og varme. I løbet af få år har druen spredt sig til en stigende antal vinavlere i Tyskland, Østrig og Danmark. Med forbløffende gode resultater. Georg Forsters økologiske Regent har en kompakthed, der gør den særdeles velegnet til vinterens tungere mad samtidig med, at den med stor fordel kan bruges til julens flæskesteg og en risotto med svampe. 

 

FITOU fra GRAND GUELHEIM – Rød/blandet kasse.

Da vinkassen leveres i slutningen af august tager vi hul på de lidt tungere vine til efteråret. Fitou fra sydfranske Grand Guelheim er en perfekt repræsentant for det hjørne af Frankrig, der folder sig ud fra Middelhavet og langs Pyrenæernes grænse til Spanien. Det er tunge, frugtfyldte druer, der hænger på stokkene i de områder. Fitou er en Cuveé – betyder blanding – af fire druesorter: Carignan, Grenache, Syrah og Mouvedre. Modnet på træfade og flere år på flaske, står den i dag dyb, rund og lige til at nyde til ovnretter med kød, ostebordet eller en traditionel coq au vin.

 

COLLI FIORENTINI 2014 fra SAN MICHELE A TORRI – Rød kasse 

En vin der har flere muskler end man normalt finder i vinene fra Colli Fiorentini, der er et af de syv DOCG-områder i Chianti. Vinen er gårdens adelsmærke, og den dyrkes på druer, som er modnet på let skrånende marker i 200 meters højde. Hovedbestanddelen er Sangiovese med islæt af Canaiolo og Colorino. Nyd den til hvidt kød, pizza eller vegetarretter. Gerne retter med tomat. Vinen har medium korpus og trives rigtig godt med let krydrede retter. Drikkes ved 18-19 grader.

 

GRENIERS DU MOULIN 2015 fra CHATEAU GRAVELLE – Blandet kasse

Den er ung, den er tør, men den er samtidig frugtig, og så perler den en anelse på tungen. Grenier du Moulin fra Loire har den balance, der gør den til det rigtige valg, når der kommer fisk og ikke mindst skaldyr på bordet. Den økologiske vin er produceret af mor og datter - Veronique og Aurore Chereau - og den har mineralske undertoner, der nedenunder det ungdommelige udtryk giver vinen en behagelig ro. Kombinationen af det tørre og det frugtige med et let strejf af pomelo-citrus får den til at gå i symbiose med smagen af fisk. Perfekt til pil-selv-rejer med kryddermayo, dampede blåmuslinger eller smørstegt hvidfisk. Nyd den også som aperitif før middagen, hvor ikke mindst dens mange små perler virkelig kommer til sin ret.

 

FRÜHBURGUNDER TROCKEN 2015 fra GEORG FORSTER – Luksuskasse.

Der er vendt op og ned på tingene med denne vin. I sin genetik er en Frühburgunder en Pinot Noir. Kultdruen der har gjort Bourgogne verdensberømt. Men en særlig en af slagsen. I modsætning til franskmændene laver tyskerne vin i et køligere klima, og det har gennem årtier fået dem til at opdele sorten i Frühburgunder og Spätburgunder – en tidlig Pinot Noir og en sen Pinot Noir.  Og kolbøtten handler om, at tyskerne normalt bruger den tidligt modnende Pinot til at producere lettere vine med. Det er imidlertid ikke tilfældet med Georg Forsters Frühburgunder. Den er rank som en Pinot men samtidig kompakt og med dybde. Nyd vinen der fik Guldmedalje på den internationale Bioweinmesse 2018.

 

FEOTTO PERRICONE 2014 fra TODARO – Luksuskasse

En rød bjergvin med en stor krop. Lavet på en af Siciliens gamle druesorter og med et bidrag af tørrede druer, som er med til at øge dybde og kompleksiteten i vinen. Her er tobak og animalske toner i næsen, mens eftersmagen har toner af blød, tung chokolade blandet med modne tanniner og masser af frugt.Ren økologisk Perricone. En drue der for 30 år siden var ved at forsvinde fra vinkortet, fordi den ikke kunne leve op til den sicilianske vinindustris krav om højt udbytte. For Perricone duer ikke til konsumvin. Den giver et begrænset udbytte og kræver et intenst arbejde i marken. Til gengæld giver den kvalitet. Takket være blandt andet Todaros arbejde har druen i dag høj status blandt de italienske sommeliers. Nyd den til kraftige oste, grillede grøntsager og det krydrede sicilianske køkken. 

 

INEDITÈ 2014 fra CHATEAU CENDRILLON– Luksus kasse.

Der er dybe bløde tanniner og en duft af solbær i et glas Ineditè. Dyrket i det solbeskinnede Corbieres syd for Bordeaux og tæt på den spanske grænse, hvor der er kalksten, gode bjergskråninger og mange solskinstimer. Den perfekte kombination til at lave tunge, korpøse vine med karakter. Ineditè betyder den ukendte - den som endnu ikke er udgivet/editeret. Så man får del i en hemmelighed, hver gang man tager proppen af en flaske. 50 procent Syrah, 35 procent Mourvedre og 15 procent Grenache. Druerne er håndplukkede, og stokkene vokser på terrasser over floden Orbieu. Nyd den til krydrede retter og mad der kræver modspil, gerne rødt kød. Serveres i store glas. Holder 14 %. Kan drikkes nu men kan også gemmes i 10-12 år fra høståret. 2014 årgangen har fået hele 94 point af Robert Parker, det højeste Parker har givet til en vin fra Corbieres.

 

Vi håber du nyder vinene i augustkassen. 

 

Venlig hilsenCappa Vin


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB