Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I JANUAR

oprettet d.

VINKASSERNE I JANUAR

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Januarkassen  sparer du op til 338,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Januarkassen sparer du 672,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20-30 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fra hvis du er på ferie, med mindre du gerne vil have vinen op i sommerhuset? Bare send os ferieadressen, så får vi kassen frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 
FØRSTE VINMENU I 2020
Fra den spanske højslette til Østrig med stop-overs i Toscana, Bourgogne og Tyskland. De første vinkasser i 2020 er en national mosaik, der er sammensat for at gøre mørket i januar lidt lunere. 
 
CHIANTI COLLI FIORENTINI 2014 SAN MICHELE A TORRI ØKO – Rød /Blandet kasse.
En vin fra højene omkring Firenze, der passer til alle sommerens retter med tomat. Den økologiske Colli Fiorentini er gårdens adelsmærke og fremstillet på Sangiovese med små bidrag af Canaiolo og Colorino. Drueskallerne får lov til at hvile sammen med den pressede most i to uger, inden gæringen begynder. Det er med til at give vinen sin dybde og mange smagsnuancer. Nyd den også til pizza, kødretter og let krydrede retter.
 
CALA 1 fra Tinedo – rød/blandet kasse.
En spanier mere. Denne gang fra den midtspanske højslette ikke langt fra Kongebyen Ciudad Real. Vinens etiket er en hyldest til dem, der har været med til at skabe den nye generations første økologiske vin: Cala 1. Etiketten rummer familien bag Tinedo, ønologen og arbejderne på vingården. Tempranillo og Syrah med et tilskud af Cabernet Sauvignon. Vinen har stor blød sødlig frugt, med toner af lakrids, modne røde bær, og det hele holdes på plads af den perfekt mængde befriende syre. Vinen fylder godt i munden, og har både intensitet og en feminin elegance. Den egner sig bedst til et stykke rødt kød, og gerne et stykke okse eller lam på grillen. Serveres i store glas. Holder 14,5 %. 
 
SPÄTBURGUNDER fra Forster – Rød kasse.
Kølighed og elegance med masser af frugt. Forster's Spätburgunder er en rolig sjæl i en vild krop, der domineres af toner fra hindbær, jordbær, læder og en diskret frugtig sødme. Husets top rødvin der kun produceres i 2-3000 eksemplarer om året. Økologisk dyrket Spätburgunder (Pinot Noir) Med sin elegance og saftige frugt er det en vin, der passer godt til mellemkraftige retter, som gerne må have en fyldig sauce. Det kan være både kanin ragout, kalvekoteletter, vagtel og gris i mange afskygninger - herunder flæskesteg.
 
 
WEISSERBURGUNDER fra Forster – Blandet kasse.
Frisk og behagelig rund på samme tid. Balancen mellem sødme og syre gør Georg Forsters økologiske weisserburgunder til en af vores mest efterspurgte hvidvine. Den er rig på blød og rund frugt, og har en kompakt og intens kerne, samtidig med at den holdes rank og sprød af en flot og meget balanceret syrestruktur. Forsters areal med weisserburgunder er begrænset, og der laves blot et par tusinde flasker af vinen om året. Drik den til dampet hvidfisk, gerne med en cremet sauce. Vinens saftighed gør sig også godt som ledsager til grillet kammuslinger og moules mariniere.
 
BOURGOGNE ROUGE - Luksuskassen.
Få druer absorberer essensen af det sted, hvor de vokser, så meget som Pinot Noir. Og netop den egenskab er hemmeligheden bag det formidable ry, som Bourgogne-vinene har haft gennem århundreder. Francois Colins Bourgogne Rouge smager af det ler og den limsten, som udgør den lille parcel, hvor vinstokkene vokser. Resultatet er en elegant men kompleks bourgogne med toner af kirsebær, skovbund og svampe, holdt på plads af en god, men moden syre. Nyd den til gris, fjerkær og alle retter med svampe. 

 

SURI DI MU BARBERA – Luksuskassen.
Kald det ny stil eller the Icardi way. Den kompleksitet og tyngde, som der er over denne Barbera fra Claudio, skiller den klart ud fra de tusindvis af Barbera'er, der fremstilles i Piemonte. På trods af den lange fadlagring på ny eg er det stadig frugt, der møder næsen afbalanceret med den balsamiske effekt, som træet kan have på en vin, når der er noget at arbejde med. 100% Barbera håndplukket på 50 år gamle stokke. Der produceres årligt 24.000 flasker. En meget behagelig ledsager til kød, vildt, ost og krydrede retter. Husk store glas og lad endelig vinen ilte godt, inden den nydes. Holder 13 % og kan gemmes i 10-15 år.
 
PANKRAZ GRÜNER VELTLINER - Luksuskassen.
Dybde, fedme og en vibrerende syre i denne enkeltmarksvin fra Ingrid Groiss i Østrig. Tæt på det ypperste indenfor Grüner Veltliner universet. Skamrost af vinanmelderne for sin kompleksitet. Ren Grüner Veltliner. 70 procent af druerne presses blidt, og mosten har maceration - skindkontakt - i 13 timer, inden den blandes med resten af de upressede hele druer. Den samlede most fermenteres i 500 liters brugte østrigske egetønder. Der bruges alene naturgær til fermenteringen. Med sin tyngde er vinen velegnet til stegte og grillede retter, men kan også med stor nydelse drikkes til krydrede retter og ovnretter på basis af kød. Vinen holder 13,5 procent og kan nydes til 2028.
 
Vi håber, du nyder vinene i årets januarkasse og de mange muligheder som medlem af vores vinklub. GODT NYTÅR!
 
CAPPA VIN

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB