Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I NOVEMBER

oprettet d.

VINKASSERNE I NOVEMBER

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Novemberkassen  sparer du op til 290,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Novemberkassen sparer du 312,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fra hvis du er på ferie, med mindre du gerne vil have vinen op i sommerhuset? Bare send os ferieadressen, så får vi kassen frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

 

VI RUSTER OS TIL VINTEREN

 

Når du modtager Novemberkassen har vi allerede passeret jævndøgn, bladene er begyndt at falde af træerne og det er vådt og råkoldt derude. Derfor er der lidt mere tyngde i denne måneds kasser. 
 
PETIT SAO fra Mas Blanc I Jove– Rød/blandet kasse
Fedme kendetegner denne vin, der fylder munden fuldt ud. Her er masser af frugt og bløde tanniner fra druerne, der er modnet på bjergskråningerne i mere end 700 meters højde. Costers del Segre er Spaniens nye vinmekka. På grænsen til Priorat men til mere fremkommelige priser. Mas Blanc I Joves Petit Saó er økologisk. Prøv den til pasta med Carbonara, kød på grillen eller vegetarretter med ost og svampe. Med sin kompakte og fuldfede struktur er vinen en regulær frugtbombe. 
 
CALA 1 fra Tinedo – rød/blandet kasse
En spanier mere. Denne gang fra den midtspanske højslette ikke langt fra Kongebyen Ciudad Real. Vinens etiket er en hyldest til dem, der har været med til at skabe den nye generations første økologiske vin: Cala 1. Etiketten rummer billeder af familien bag Tinedo, ønologen og arbejderne på vingården.Tempranillo og Syrah med et tilskud af Cabernet Sauvignon. Vinen har stor blød sødlig frugt, med toner af lakrids, modne røde bær, og det hele holdes på plads af den perfekt mængde befriende syre. Vinen fylder godt i munden, og har både intensitet og en feminin elegance. Den egner sig bedst til et stykke rødt kød, og gerne et stykke okse eller lam på grillen. Serveres i store glas. Holder 14,5 %. 
 
SPÄTBURGUNDER fra Forster – Rød kasse 
Kølighed og elegance med masser af frugt. Forster's Spätburgunder er en rolig sjæl i en vild krop, der domineres af toner fra hindbær, jordbær, læder og en diskret frugtig sødme. Husets top rødvin der kun produceres i 2-3000 eksemplarer om året.Økologisk dyrket Spätburgunder (Pinot Noir) Med sin elegance og saftige frugt er det en vin, der passer godt til mellemkraftige retter, som gerne må have en fyldig sauce. Det kan være både kanin ragout, kalvekoteletter, vagtel og gris i mange afskygninger – men også lasagne på basis af svampe og auberginer.
 
WEISSERBURGUNDER fra Forster– Blandet kasse
Frisk og behagelig rund på samme tid. Balancen mellem sødme og syre gør Georg Forsters økologiske weisserburgunder til en af vores mest efterspurgte hvidvine. Den er rig på blød og rund frugt, og har en kompakt og intens kerne, samtidig med at den holdes rank og sprød af en flot og meget balanceret syrestruktur. Forsters areal med weisserburgunder er begrænset, og der laves blot et par tusinde flasker af vinen om året. Drik den til dampet hvidfisk, gerne med en cremet sauce. Vinens saftighed gør sig også godt som ledsager til grillet kammuslinger og moules mariniere.
 
SANTENAY LES CHARMES fra RENE LEQUIN-COLIN - Luksuskassen
Få druer absorberer essensen af det sted, hvor de vokser, så meget som Pinot Noir. Og netop den egenskab er hemmeligheden bag det formidable ry, som Bourgogne-vinene har haft gennem århundreder. Francois Colins Santenay Les Charmes smager af det ler og den limsten, som udgør den lille parcel, hvor vinstokkene vokser. Resultatet er en elegant men kompleks bourgogne med toner af kirsebær, skovbund og svampe, holdt på plads af en god, men moden syre. Nyd denne til gris, fjerkær og alle retter med svampe. En vin med et stort gemmepotentiale.
 
RIPASSO VALPOLICELLA fra MONTECI – Luksuskassen
Monteci's Ripasso Classico er fremstillet på husets Valpolicella Classico, der om foråret får lov til at gære endnu engang på kvaset fra fremstillingen af den almindelige Amarone. Deraf navnet Ripasso - der betyder at passere igen. Ved andengæringen får vinen mere krop, glycerin og tørstof. Råmaterialet til vinen er hentet på en enkelt mark, hvor høstudbyttet er holdt nede på 42 hl. pr. hektar i stedet for de normale 84 hl., som er standarden til Valpolicella Classico. Lavet på 70 % Corvina, 20 % Rondinella og 10 % Molinara. Druerne høstes manuelt i anden halvdel af oktober. Efter andengæringen lagrer vinen 24 måneder på store franske egetræsfade på 25hl og 50hl, inden den tappes på flaske. Druerne er ikke certificeret økologiske, men er fra det første år, hvor markerne var under konvertering. Vinens tyngde, struktur og høje alkoholprocent, gør den velegnet til kraftige tunge retter. Gerne grillet oksekød, and eller gås, eller tunge simreretter som Osso Buco, braiseret lamme- eller kalveskank, og meget gerne med kraftige saucer. 
 
PINOT GRIS fra PAUL GINGLINGER - Luksuskassen
Der bliver lavet Pinot Gris vine mange steder i verden, og for mange vinproducenter er det en drue, der har potentiale til at blive en af verdens bedste hvidvinsdruer. Det har man vidst i mange år i Alsace, hvor druen ikke alene har lagt krop til søde vine men også til tørre vine med det strejf af pære, æble og nødder, som kendetegner denne Pinot Gris fra Paul Ginglinger. Cuvée des Prélats - præsternes egen blanding - er produceret med et reduceret udbytte på marken og står meget rent i glasset. Det tørre efterår i Alsace giver en lang vækstperiode for vinstokkene, og det resulterer i en blød vin med en behagelig syre, der egner sig fortrinligt til eksempelvis grillet fisk og grillede grøntsager.
 
Vi håber, du nyder vinene i årets novemberkasse og de mange muligheder som medlem af vores vinklub.
 
CAPPA VIN

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB