Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I MAJ

oprettet d.

VINKASSERNE I MAJ
VINKASSERNE I MAJ
VINKASSERNE I MAJ

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Majlkassen  sparer du op til 318,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Majkassen sparer du 210,- kroner for seks flasker! 

 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20-30 procent.

 

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fra hvis du er på ferie, med mindre du gerne vil have vinen op i sommerhuset? Bare send os ferieadressen, så får vi kassen frem.

 

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

 

GRILLEN ER KLAR!

Det er maj, og grillen begynder at rumstere som en mulighed, når menuen skal planlægges. Både til fisken, kødet og de grillede grøntsager. Med vinene i majkasserne er der plads til både den lette forsommerfrokost og aftensmaden med duften af kul.

 

CASCINA D’OR MONFERRATTO ROSSO ØKO fra CLAUDIO ICARDI– Rød/Blandet kasse.

Der er et tykt fingeraftryk af Bourdeaux i Cascina d'Or. et møde mellem Margaux og Barolo. I sin læretid i Frankrig lærte Claudio, hvordan den potente Cabernet Sauvignon skal behandles og håndteres. Da han overtog vingården i Piemonte var det nærliggende at lade den franske drue møde hjemegnens tågedrue - Nebbiolo. Netop kombinationen af den komplekse, intense og majestætiske Nebbiolo, og de mere saftige og frugtdrevne Cabernet Sauvignon og Barbera, giver en flot balance. Drik den gerne til grillmaden. Bemærk hvordan vinen ændrer sig og viser flere lag og dybder i takt med, at vinen får luft i glasset.

 

CHIANTI COLLI FIORENTINI ØKO fra SAN MICHELE A TORRI – Rød /Blandet kasse.

En vin fra højene omkring Firenze, der passer til alle sommerens retter med tomat. Den økologiske Colli Fiorentini er gårdens adelsmærke og fremstillet på Sangiovese med små bidrag af Canaiolo og Colorino. Drueskallerne får lov til at hvile sammen med den pressede most i to uger, inden gæringen begynder. Det er med til at give vinen sin dybde og mange smagsnuancer. Nyd den også til pizza, kødretter og let krydrede retter.

 

FRÜHBURGUNDER ØKO fra GEORG FORSTER – Rød

Forskellen mellem en Spätburgunder og en Frühburgunder er minimal, men de kloner af Pinot Noir – som druens fællesbetegnelse er på fransk – som over tid har vist at de modnes tidligere end andre, dem har man i den tyske vinverden valgt at kalde Frühburgundere. Generelt er der tale om lidt lettere vine. Det er nu ikke tilfældet hos Forster. Elegance og masser af frugt. 

 

GRAUBURGUNDER ØKO fra GEORG FORSTER – Blandet kasse.

Grauburgunder hedder Pinot Grigio på fransk. I virkeligheden er der tale om en blå drue med et svagt gråt skær, som næsten altid vinificeres som hvidvin. Derfor mærker man også tyngden og fedme i vinen. Nyd den til både laksen, det lyse kød og sommerens lette retter med krydderurter, citron og friske grøntsager.

 

PERRICONE fra TODARO – Luksus kasse.

En rød bjergvin med en stor krop. Lavet på en af Siciliens gamle druesorter og med et bidrag af tørrede druer, som er med til at øge dybde og kompleksiteten i vinen. Her er tobak og animalske toner i næsen, mens eftersmagen har toner af blød, tung chokolade blandet med modne tanniner og masser af frugt. Vinen er lavet på ren Perricone. En drue der for 30 år siden var ved at forsvinde fra vinkortet, fordi den ikke kunne leve op til den sicilianske vinindustris krav om højt udbytte. For Perricone duer ikke til konsumvin. Den giver et begrænset udbytte og kræver et intenst arbejde i marken. Men belønner vinbonden med høj kvalitet. Takket være blandt andet Todaros arbejde har druen i dag høj status blandt de italienske sommeliers. Nyd den til kraftige oste, grillede grøntsager og det krydrede sicilianske køkken.

 

LES CLAUX BLANC CÔTES DU RHÔNE ØKO & BIO fra USSEGLIO – Luksus kasse.

Alle druer til Usseglio’s hvide Côtes du Rhône kommer fra en enkelt mark: Les Claux der er beplantet med gamle stokke på mere end 50 år. Vinen adskiller sig fra andre hvide Rhône vine ved at have en stenagtig mineralitet og en flot og præcis syre, der gør den rank og forfriskende. Samtidig rummer vinen de orientalske smagsnuancer, som er klassisk for hvid Rhône. Druesammensætningen er 40% Grenache Blanc, 30% Rousanne og 30% Clairette, alle dyrket både økologisk og biodynamisk. Nyd den til laks og hummer gerne med cremede legerede saucer, så syren har noget at "skære" i. Vinen vil også gøre sig godt til salater med unghane med vinaigrette og mango.

 

LES CLAUX ROUGE CÔTES DU RHÔNE ØKO & BIO fra USSEGLIO – Luksus kasse.

Alle druerne til vinen kommer fra en enkelt mark, marken Les Claux. Vinen er en kraftkarl, og kvaliteten ligger væsentligt over, hvad der normalt ses fra denne appellation. Nogle af hemmelighederne bag den tårnhøje kvalitet skal findes i Stephane Usseglio's utrættelige grundighed og store håndværk, det lave hektarudbytte på kun 38 hl. pr. hektar og stokkenes alder, og at marken Les Claux ligger i cru-zonen Lirac. Druesammensætningen er 40% Grenache, 30% Syrah og 30% Mourvedre, alle dyrket både økologisk og biodynamisk. Vinens struktur gør den velegnet som en seriøs bøfvin gerne på grillen.

 

Vi håber du nyder vinene i majkassen. 

Venlig hilsen

Cappa Vin


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB