Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I MARTS

oprettet d.

VINKASSERNE I MARTS

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Martskassen  sparer du op til 352,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Martskassen sparer du 372,- kroner for seks flasker! 

 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20-30 procent.

 

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fra hvis du er på ferie, med mindre du gerne vil have vinen op i sommerhuset? Bare send os ferieadressen, så får vi kassen frem.

 

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

 

DE FØRSTE FORÅRSVINE

 

CASCINA D'OR – Rød/blandet kasse ØKO

En moden vin fuld af ren frugt og søde tanniner lavet af troldmanden fra Piemonte; Claudio Icardi. En rigtig forårsvin der er velegnet til næsten alle retter – inklusiv grillede fiskeretter! Prøv den også til det piemontesiske køkken med svinekød, fugl og varme risretter - ikke mindst risotto. 100% økologisk Barbera der er dyrket på marken Bricco del Sole, hvor stokkene har en gennemsnitsalder på 30 år. Her er blomme og en duft af kirsebær. Vinen holder 13 % og har et gemmepotentiale på 5-8 år

 

BOURGOGNE ROUGE – Rød/blandet kasse ØKO

Frugt med tyngde og en elegance der balancerer på vintraditioner, der er grundlagt for tusind år siden. Rød Bourgogne er ikke som andre vine. Den er ikke tung og mørk som en Syrah fra Rhône eller let og legende som en Beaujolais skabt på Gamay. Der er venlig alvor i en Bourgogne. Og det gælder også René Lequin-Colins røde Bourgogne, hvor der er masser af kirsebær i næsen og dyb rød frugt i smagen blandet med lette tanniner og en tør eftersmag. Ren Pinot Noir. Vinen hviler et år på træfade, inden den flaskes. Den krydrede frugtige smag går godt til mørk fisk, retter baseret på ris og kødtyper som gris og kalv. 

 

ROVEIAGO – Rød kasse ØKO

Den har dybde, den har muskler, der har masser af frugt. Roveiago er en Rosso del Veronese, der bryder med traditionerne. Amarone og Ripasso må kun laves på tre klassiske druesorter, men Roveiago har skiftet den gamle Molinaradrue ud med Merlot, og det franske islæt giver sammen med amaronedruerne un blend delle meraviglie, som italienerne siger - en vidunderlig blanding, som er særdeles velegnet til de krydrede retter og oste med smag i. Holder 13 procent.

 

FALERIO – Blandet kasse ØKO

med druer til deres hvide blandingsvin, Falerio. Høsten foregår tidligt om morgenen, og druerne presses, mens der stadig er køligt. Vinen er en blanding af druesorterne Trebbiano Toscano, Passerina og Pecorino. Der er en venlig duft af grapefrugt fra vinen, der er sprød og krydret på tungen. Nyd den til koldt kød, hvidt fjerkræ eller lad den gå i symbiose med sommeren på terrassen eller under parasollen. Holder 12,5 procent. 

 

PAFOJ BIANCO – Luksuskasse ØKO

Pafoj Bianco laves i et begrænset oplag og kun i de år, hvor vejrliget har tilladt en perfekt modning af druerne. Tidligere årgange er blevet kåret som Italiens bedste hvidvin af Luca Maroni. Men uanset årstal er Pafoj Bianco blandt de hvide sværvægtere i den italienske vinverden. En ligelig fordeling af Chardonnay og Sauvignon Blanc. Vinen er ufiltreret, og druerne har efter en blød presning gennemgået gæring ved kontrolleret temperatur på 25 grader. En kort periode i nye egefade har øget vinens kompleksitet - den smager og dufter af mange ting, som Luca Maroni udtrykker det. En vin der balancerer og bevæger sig mellem elementer af citrus og tropiske toner, der indeholder både blødhed, varme og frisk syre. Prøv den til dampet eller stegt hvidfisk eller kammuslinger med en Sauce Mousseline - på pisket æggeblomme, vineddike og fløde.

 

CALA 2 – Luksuskasse ØKO

Der er køligt om natten i bakkerne ovenfor vineriet Tinedo. Vekselvirkningen mellem den spanske sol om dagen og den lavere nattetemperatur er en af opskrifterne på de fuldmodne og smagskoncentrerede druer, der bruges til fremstillingen af Tinedos topvin Cala 2. Økologisk Tempranillo, Graciano og en lille smule Rousanne. Modner i 18 måneder på brugte 225 liters franske egefade. Trives formidabelt med et modspil fra tallerkenen. Gerne krydret og gerne grillet. Tanninerne er mange men fuldmodne. Duft af kostald og skøn eftersmag af lakrids. Dekanter den gerne, inden du nyder den. 

 

LES ROCAILLES – Luksuskassen UNDER KONVERTERING

Egentlig burde denne vin have tilnavnet Grand Cru. Men på grund af de interne regler i Alsace er der aldrig oprettet Grand Cru zoner til Pinot Noir druen, fordi området næsten udelukkende lægger jord til produktion af hvidvin. Les Rocailles er fremstillet på druer fra Grand Cru området på Eichberg, der er et af de tørreste og mest solbeskinnede steder i Alsace. Med sin fine struktur pakket ind i en voldsom råstyrke er denne kølige vin den perfekte bordherre til en menu med rødt oksekød, vildt, mørkt fjerkræ og masser af sovs!

 

Vi håber, du nyder vinene i martskassen.

 

Med venlig hilsen CAPPA VIN


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB