Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSER I JUNI

oprettet d.

VINKASSER I JUNI

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Junikassen  sparer du op til 452,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Junikassen sparer du 432,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fre hvis du er på ferie, hvis du da ikke vil have vinen op i sommerhuset? VBare send os adressen, så får vi den frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

VIN TIL EN LUN FORSOMMER

 

Sommeren er ofte en blanding af duften af grill og lette retter. Fornemmelsen af at være ude, mærke vinden og lade livet høres. Fra altanen eller under frugttræerne. Alle vinene i junikasserne er afstemt efter den begyndende sommer. 

 

PINOT NOIR fra PAUL GINGLINGER – Rød/blandet/luksuskasse

En af de mest vidunderlige ting ved Pinot Noir er, at den næsten altid gør tilværelsen lidt bedre, når den kombineres med mad. Prøv den en søndag morgen til bacon og scrambled eggs, eller lad den fuldende en hjemmelavet Ceasar Salad. Pinot Noir giver en frugtig vin med en kølig tone.  Skal bruges til lette kødretter, sushi, retter med pasta, og grillede grøntsager. Kan også nydes afkølet. Server den ved 12 grader til eksempelvis østers.

 

BRACHETTO fra CLAUDIO ICARDI – Rød/blandet kasse

Server den med jordbær eller tørt bagværk. Denne let perlende Brachetto åbner sig som en oplevelse af de helt specielle. Den er frisk, munter, perlende og samtidig dyb i sin eftersmag. En vin der nydes af alle uanset alder og køn. Vinen der kan sætte punktum for en stor aften - men hav nok af den, for gæsterne vil uden diskussion kræve mere. Lavet på røde Brachetto-druer der har en kort gæringstid sammen med skallerne, hvilket giver den meget smukke farve. Indholdet af kulsyre er skabt gennem naturlig gæring. Udbyttet på marken er beskedent, da Brachetto druen fra naturens hånd er meget sart og giver et lavt udbytte. Resultatet er en meget markant vin, der med sit strejf af jordbær er en perfekt ledsager til den meste frugt, tørre kager uden for meget sødme eller blot som aperitif. Skal nydes afkølet.

 

CALA 1 fra TINEDO – Rød kasse.

Hovedbestanddelene er Tempranillo 45% og Syrah 40%, med et tilskud af Cabernet Sauvignon. Druerne høstes med håndkraft, og de høstes om natten, hvor druerne er 'koldest'. Det giver en bedre frugt og sprødhed til vinen i det varme klima. Der høstes kun 56 hektoliter pr. hektar. Mosten får lang marcerationstid for at udtrække farve, aroma og så mange smagsstoffer fra skindet som muligt. Vinen har stor blød sødlig frugt, med toner af lakrids, modne røde bær, og det hele holdes på plads af en perfekt mængde befriende syre. Vinen fylder godt i munden, og har både intensitet og en feminin elegance. Den egner sig bedst til et stykke rødt kød, og gerne et stykke okse eller lam på grillen. Serveres i store glas. 

 

PASSERINA fra PODERI DEI COLLI – Blandet kasse

Masser af frugt. Passerina kaldes også lokalt for Pagadebito Gentile. Den der gavmildt betaler tilbage. Det gør Colli dei Poderis Passerina. Med masser af frugt, aroma og sprødhed. At drikke Passerina er lidt som at gå på opdagelse i Italiens hemmelige vinkammer. Druen dyrkes kun i Le Marche ved Adriaterhavet og kun af nogle få producenter. Alligevel er dens kvaliteter så eftertragtede, at den i dag har sin helt egen klassifikation - Passerina DOC. Passerina har så meget at give, at den er en fornøjelse helt uden noget til. Men nyd den også til fisk, vegetarretter og blandede salater. 

 

DADELIO fra CLAUDIO ICARDI  – Luksus kasse

Cascina San Lazzaro er i virkeligheden kun et par stenkast fra den ejendom i Piemonte, hvor Claudio Icardi dyrker sine øvrige vine. Men alligevel er det navnet på en lokalitet og en ny vinserie, som hører hjemme i en anden virkelighed. Dadelio er resultatet af mere end fem års intensivt arbejde for Claudio til at forstå essensen, dybden og sjælen i biodynamisk vin. Summen af harmoni og nedgravede oksekranier fyldt med komøg. En russisk roulette hvor de naturlige gærstammer i marken fungerer som patronerne. Og samtidig en tilbagevending til en ældgammel måde at lave vin på. De 2800 flasker, der er lavet af årgangen, er alle skabt i overensstemmelse med biodynamikken og Rudolf Steiners principper. Lavet på ren Nebbiolo. 

 

RIESLING VOM KIES fra GEORG FORSTER – Luksus kasse.

Som i Forsters øvrige Rieslingvine er der en rensende sprød syre, med en intens og pågående tør flintagtig mineralitet. I Vom Kies er der imidlertid skruet op for vinens dybe toner. Med alder og modning dukker den klassiske "petroleumsduft" op. Nyd den gerne til tætte, fede retter og dem med marineringer af citron, lime. Også en gang "fish'n chips med pickled onions" kan man prøve. Med den stringente syre og mineralske karakter supplerer den også flækkede, grillede jomfruhummere med hvidløgssmør eller aïoli. Og så er den bare helt oplagt og snorlige til sushi.

 

Vi håber, du nyder vinene i junikassen. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB