Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

GEMMEVINE - VINKLUBBEN I JANUAR

oprettet d.

GEMMEVINE - VINKLUBBEN I JANUAR

 

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

 

VINKASSER TIL ÅRSTIDEN

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Januarkassen sparer du op til 208,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Januarkassen sparer du 212,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fre hvis du er på ferie, hvis du da ikke vil have vinen op i sommerhuset? VBare send os adressen, så får vi den frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

VINKASSERNE I JANUAR

 

 

PETIT SAO fra Mas Blanc I Jove– Rød/blandet kasse

Fedme kendetegner denne vin, der fylder munden fuldt ud. Her er masser af frugt og bløde tanniner fra druerne, der er modnet på bjergskråningerne i mere end 700 meters højde. Coster del Segre er Spaniens nye vinmekka. På grænsen til. Priorat men til mere overkommelige priser. Mas Blanc I Joves Petit Saò er økologisk. Prøv en til pasta med carbonara, kød på grillen eller vegetarretter med ost og svampe. Med sin kompakte og fuldfede struktur er vinen en regulær frugtbombe. 

CALA 1 fra Tinedo – rød/blandet kasse

En spanier mere. Denne gang fra den midtspanske højslette ikke langt fra Kongebyen Ciudad Real. Vinens etiket er en hyldest til dem, der har været med til at skabe den nye generations første økologiske vin: Cala 1. Etiketten rummer familien bag Tinedo, ønologen og arbejderne på vingården.Tempranillo og Syrah med et tilskud af Cabernet Sauvignon.. Vinen har stor blød sødlig frugt, med toner af lakrids, modne røde bær, og det hele holdes på plads af den perfekt mængde befriende syre. Vinen fylder godt i munden, og har både intensitet og en feminin elegance. Den egner sig bedst til et stykke rødt kød, og gerne et stykke okse eller lam på grillen. Serveres i store glas. Holder 14,5 %. 

SPÄTBURGUNDER fra Forster – Rød kasse 

Kølighed og elegance med masser af frugt. Forster's Spätburgunder er en rolig sjæl i en vild krop, der domineres af toner fra hindbær, jordbær, læder og en diskret frugtig sødme. Husets top rødvin der kun produceres i 2-3000 eksemplarer om året.Økologisk dyrket Spätburgunder (Pinot Noir) Med sin elegance og saftige frugt er det en vin, der passer godt til mellemkraftige retter, som gerne må have en fyldig sauce. Det kan være både kanin ragout, kalvekoteletter, vagtel og gris i mange afskygninger - herunder flæskesteg.

WEISSERBURGUNDER fra Forster– Blandet kasse

Frisk og behagelig rund på samme tid. Balancen mellem sødme og syre gør Georg Forsters økologiske weisserburgunder til en af vores mest efterspurgte hvidvine. Den er rig på blød og rund frugt, og har en kompakt og intens kerne, samtidig med at den holdes rank og sprød af en flot og meget balanceret syrestruktur. Forsters areal med weisserburgunder er begrænset, og der laves blot et par tusinde flasker af vinen om året.Drik den til dampet hvidfisk, gerne med en cremet sauce. Vinens saftighed gør sig også godt som ledsager til grillet kammuslinger og moules mariniere.

SANTENAY LES CHARMES - Luksuskassen

Få druer absorberer essensen af det sted, hvor de vokser, så meget som Pinot Noir. Og netop den egenskab er hemmeligheden bag det formidable ry, som Bourgogne-vinene har haft gennem århundreder. Francois Colins Santenay Les Charmes smager af det ler og den limsten, som udgør den lille parcel, hvor vinstokkene vokser. Resultatet er en elegant men kompleks bourgogne med toner af kirsebær, skovbund og svampe, holdt på plads af en god, men moden syre. Nyd denne til gris, fjerkær og alle retter med svampe. En vin med et stort gemmepotentiale.

TABAREN – Luksuskassen

En moden vin fuld af ren frugt. Afrundet og blød uden spor af nervøs frugtsyre eller bidende bitterhed. 100% økkologiske Barberadruer, som er dyrket på marken Bricco del Sole. Lavt udbytte på 1,78 kg. pr stok, der har en gennemsnitsalder på 30 år. For at sikre en effektiv gæring benyttes der hyppige pump-overs i den korte gæringsperiode. Her er blomme og en duft af kirsebær. Med sin store frugtkrop og søde tanniner er Tabaren velegnet til næsten alle retter - inklusiv grillede fiskeretter! Men vinen er især velegnet til det piemontesiske køkken med svinekød, fugl og varme risretter - ikke mindst Risotto. Vinen holder 13 % og har et gemmepotentiale på 8-9 år.

ETHOS - Luksuskassen

Det er den genopdagede grønne Pecorino-drue, der er drivkraften i vinen Ethos.  De økologiske druer håndhøstes i slutningen af september fra marker i 500 meters højde. Efter gæring tilbringer vinen 12 måneder på gærdepotet og derefter 3 måneder på franske egefade. Produktionen er begrænset til blot 7000 flasker om året. Vinen har et gemmepotentiale på knap 10 år.Vinen egner sig til det hvide kød, den milde ost og de fleste salater. Prøv den også til den fede fisk eller en antipasto toscano med dens blanding af charcuteri, bruschette og ost.

Vi håber, du nyder vinene i årets januarkasse og de mange muligheder som medlem af vores vinklub. GODT NYTÅR!

CAPPA VIN


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB