Gratis fragt ved 1.500,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

MERE KOMPAKTE VINE - VINKLUBBEN I OKTOBER

Oprettet d.

MERE KOMPAKTE VINE - VINKLUBBEN I OKTOBER

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet. Vi tilbyder tre kasser. En rød kasse med seks rødvine, en blandet kasse med fire rødvine og to hvidvin og en luksuskasse der næsten altid består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

 

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Oktoberkassen sparer du op til 128,- kroner for seks flasker! 

 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Septemberkassen sparer du 256,- kroner for seks flasker! 

 

 

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent. Samtidig giver et vinklubmedlemsskab mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat, og man får 15 procent ved leje af vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

VINKASSERNE I OKTOBER

 

 

MERE KOMPAKTE VINE

 

Tyngden begynder at melde sig i månedskasserne. Tyngde som kompakthed, mere tørstof og dybe, tættere vine. Årstiden vader ufortrødent mod vinteren, og vores køkken ændrer sig sammen med råvarerne. Det gør vinene også. 

 

CÔTES DU RHÔNE 2017 fra STEPHANE USSEGLIO -  Rød og blandet kasse

Det skaldede bjerg Mount Ventoux rejser sig bag de marker, hvor druerne til denne vin er høstet. Bjerget, der er en myte i det franske cykelløb Tour de France, er også hjemstedet for nogle af de vinmarker i Côtes du Rhône, hvor vinstokkene skal tilpasse sig særdeles barske livsbetingelser med hård vind og lange tørre perioder. Resultatet er koncentrerede druer i begrænsede mængder. Stéphane Usseglios Côtes du Rhône domæne er adskilt fra hans fars, Raymond Usseglio domæne, hvor Stéphane producerer de prestigefyldte og majestætiske Chateauneuf du Pape vine. Den bærende drue er Grenache med små bidrag af Syrah og Mourvedre. Den årlige produktion er beskedne 5000 flasker. Marken, som leverer druerne til vinen, er under konversion til økologisk produktion, og vinen vil være certificeret økologisk fra årgang 2018.Nyd den til grillmaden, det røde kød og det krydrede måltid. 

 

ROSSO PICENO 2016 fra  PODERI DEI COLLI – Rød og blandet kasse

Adriaterhavet og de bjergrige skråninger i Sibillini nationalparken er rammen om de stokke, der forsyner Poderi dei Colli med druerne til deres økologiske Rosso Piceno. Sangiovese og Montepulciano med en overvægt af den første. Den gærede most modner på stålfade og hældes på flasker tre måneder efter endt gæring. Druerne høstes på stokke, der vokser på sydøstvendte skråninger i ca. 300 meters højde. Et sikkert kort til de fleste retter der trives med en frugtig, rund vin der midt i sin venlighed har en syre, der gør mødet med maden til en fornøjelse. En duft af røde bær møder næsen, når man åbner vinen. Nyd den både til T-bone steak, saltimbocca med kalv og skinke eller pastaretten med masser af tomat og urter.

 

VIENTO TEMPRANILLO  2016 fra LATUE – Rød kasse.

Tempranillo-drue stortrives i det varme klima midt på den spanske højslette i Tierra de Castilla, ikke langt fra Toledo. Solen skinner fra en skyfri himmel 300 dage om året, og det tørre og varme klima er med til at sikre sunde og optimalt modne druer. Det er nødvendigt, for druerne dyrkes økologisk og uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. De høje temperatuer og den tørre luft hjælper til med at holde svamp og andre uønskede sygdomme ude af marken.Fremstillet på ren Tempranillo. Vinen får intet træfad, og holdes i en saftig og frugtig stil, med en mellemtung fylde af moden frugt og en afstemt tørhed.Ungdommelig vin som egner sig til tapas, tørret skinke, stegt lammekød, og pastaretter med tomat. 

 

VIENTO SAUVIGNON BLANC 2016 fra LATUE – Blandet kasse

Sauvignon Blanc druerne nyder godt af det tørre klima på den spanske højslette, der giver sunde druer. Viento's Sauvignon Blanc har druens karakteristiske aromaer: den aromatiske næse af hyldeblomst og en forfriskende sprød, rensende og elegant syre i smagen.Den økologiske vin er perfekt som ledsager til næsten alle fiskeretter, lige fra blåmuslinger til ristet hvidfisk. På grund af vinens syre og friskhed er den også ideel som et glas for sig selv.

 

VENTOUX 2017 fra STEPHANE USSEGLIO – Luksus kasse.

Siden 2011 har Stephane Usseglio prøvet kræfter med det krævende terræn omkring Mount Ventoux, og i dag danner en lille mark på fire hektar med 45 år gamle vinstokke rammen om de tunge, frugtige og samtidig meget harmoniske vine, som Stephane hvert år producerer nogle få tusinde flasker af. Ventoux er naboapellation til Chateauneuf du Pape. Vinen er lavet på 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Carignan. Alle dyrket økologisk og med et udbytte på marken på kun 42 hektoliter pr. hektar. Vinen har stor intensitet, tæt krop med fylde og tyngde, dybe noter af modne røde bær, lidt røg og lakrids, samt et dejligt og befriende bid af modne tanniner. Drik den uden akkompagnement eller kombiner den med enhver form for mørkt kød, tungt fjerkræ, sammenkogte retter med tørrede bønner og grillede emner. En and vil til enhver tid glæde den, som drikker vinen.

 

JONTY’S DUCK 2013 fra  AVONDALE – Luksus kasse.

Og apropos and har denne vin fået navn efter de ænder, der bliver sendt ud i marken hver morgen som økologiske skadedyrsbekæmpere. Ænderne spiser de snegle, der ellers kan gøre stor skade på vinstokkenes knopper og bladløv. Den sydafrikanske Jonty's Duck er meget europæisk i sit udtryk og træder frem med en blanding af elegance og dybde. En biodynamisk fremstillet vin, hvor der i produktionen er tænkt på en symbiose mellem mennesker, jord og planter. 50% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc, 9% Merlot, 6% Petit Verdot og 5 % Malbec. For at vinen ikke skal blive præget for meget af egefadene, ligger den 12-14 mdr. på 225 liters træfade, der har været brugt to, tre eller fire gange tidligere. Vinen har en flot syrestruktur kombineret med modne og afrundede tanniner, der understøtter de mange lag og gør vinen egnet til retter, der kræver modspil. Gerne retter med grillet rødt kød eller for eksempel indkogt rosmarinsauce. Vinen holder 14% alkohol.

 

EXPRESSIU 2010 fra MAS BLANC I JOVE – Luksus kasse.

Denne vin har modtaget en række guldmedaljer rundt om i Europa. En blød og potent vin der har toner af peber, vanilje og tobak. I næsen mærker man duften af skovbær. Druerne er modnet på skråninger i 800 meters højde, og man smager tydeligt koncentrationen af varme, tørre vinde og gamle vinstokke. De store temperatursvingninger mellem nat og dag har givet tykskallede druer, der bugner af smagsstoffer. Expressiu er skabt på kanten til Priorat men overgår de fleste af vinene i naboregionen i smag og kompleksitet.Grenache med bidrag af Tempranillo og Cabernet Sauvignon. Vinen modner 14 måneder på nye franske og amerikanske egefade. Druerne er dyrket økologisk, men vinen certificeres først med nyere årgange. Der er anvendt naturgær og meget lidt svovl ved fremstillingen af vinen.Til mørkt kød, grill og krydrede retter. Formidabel til lagrede oste. Åben gerne vinen i god tid eller dekanter den et par timer inden, den skal drikkes.

 

Vi håber du nyder vinene i oktoberkassen. 

Venlig hilsen

Cappa Vin


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB