Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

APRIL VINKASSER

oprettet d.

APRIL VINKASSER

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

 

VINKASSER TIL ÅRSTIDEN

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Aprilkassen sparer du op til 198,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Aprilkassen sparer du 242,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fre hvis du er på ferie, hvis du da ikke vil have vinen op i sommerhuset? VBare send os adressen, så får vi den frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

VINKASSERNE I APRIL

 

 

TID TIL FORÅRET

 

ROSSO PICENO – Poderi dei Colli, Italien – ØKO – Rød og blandet kasse.

Druerne til denne rødvin vokser i Adriaterhavets baghave, og den er rygraden i Mannocchi familiens produktion. Med sit runde gastronomiske håndtryk er den de lokale vindrikkeres foretrukne valg til de fleste retter. Det er Sangiovese og Montepulciano d’Abruzzo med en overvægt af den første. Prøv den come gl’italiani med Bistecca Fiorentina, saltimbocca med kalv og skinke eller pastaretter med masser af tomat og urter.

 

MARCHE ROSATO – Poderi dei Colli, Italien – ØKO – Rød og blandet kasse. 

Hver eneste gang, man nyder en god rosato, undrer man sig over, hvorfor så få procent af de vine, der konsumeres herhjemme er rosèvine. Det er indbegrebet af forår og sommer. Poderi dei Colli’s rosato er lavet på ren økologisk Montepulciano d’Abruzzo. Håndplukkede druer fra Sibillini nationalparken. Den perfekte terrassevin, der i en spand af is hellere end gerne må tages med til frokostbordet og den varme aftengrill. 

 

SHADIR – Todaro, Sicilien, Italien – ØKO – Rød kasse

Nero d’Avola er Siciliens røde hjerte. Tung, mørk og krydret. De italienske vinanmeldere har beskrevet Shadir som et overflødighedshorn af skovens bær med en tydelig konstant tone af modne brombær. Lavet på ren Nero d’Avola. En vin til mad fra grillen, den langtidsstuvede ragout, de krydrede grønsager eller vildt fra skoven. Prøv at servere den til en oksesteg med en bund af ristede kastagner eller kastagnemos. Brug gerne masser af sort peber. 

 

LYBRA – Todaro, Sicilien, Italien – ØKO

800 meter står højdemåleren på, når der høstes druer til Todaros Chardonnayvin. En højde og et klima hvor druen har mulighed for at udtrykke sine eksplosive smagstoner. Ikke mindst fordi marken vender mod nord, hvad der giver Todaro mulighed for at lade druerne modne langsomt i det varme sicilianske klima. Heroppe under himlen høstes der en måned senere end i lavlandet. Resultatet er en sprød mineralsk vin med toner af pære og citronmelon blandet med strejf af aromatiske krydderurter. Den rene smag med masser af krop og et strejf af citrus gør den til en ægte siciliansk bjergvin. Nyd den som aperitif eller til salater, fiskeretter og skaldyr. Perfekt til gratineret hvid fisk med Julienne salat. 

 

VENTOUX – Stephane Usseglio, Frankrig – ØKO – luksuskasse.

Det skaldede bjerg, Mount Ventoux er en myte indenfor cykelsportens Tour de France. Et bjergterræn der stiller krav til rytterne. Det samme gør jordbunden til områdets vinproducenter, der til gengæld er glade for den bjergkæde, som cykelrytterne skal over. Den giver læ for den hårde Mistralvind, der hvert år blæser gennem det tørre og stenede område, som gennemskæres af floden Calavon. Ventoux rouge lavet på 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Carignan. Alle dyrket økologisk og med et udbytte på marken på kun 42 hektoliter pr. hektar. Vinen har stor intensitet, tæt krop med fylde og tyngde, dybe noter af modne røde bær, lidt røg og lakrids, samt et dejligt og befriende bid af modne tanniner. Drik den uden akkompagnement eller kombiner den med enhver form for mørkt kød, tungt fjerkræ og grillede emner. 

 

LA ROSAE – Raymond Usseglio, Frankrig – ØKO – luksuskasse.

En kødfuld vin. Der er den samme dybde og intensitet i denne rosévin, som vi kender det fra Raymond Usseglio's prestigefyldte Chateauneuf du Pape vine. Det er en vin uden kompromis i alle aspekter af vinificeringen. Fra de håndplukkede druer på marken til beslutningerne i kælderen. Vinen holder 13,5 procent, hvilket er højt for en rosè. Rosae betyder rose på latin, og vinen er opkaldt efter Stephane Usseglios datter.Grenache med mindre bidrag af økologisk og biodynamisk dyrkede Cinsault- og Syrahdruer. Macerationstiden er forholdsvis kort hvilket giver en lys rosé, men da alle druer, der anvendes til vinen, kommer fra marker med et lavt udbytte, er det samtidig en korpøs vin. Vinens fylde gør den velegnet til både hvidt kød, krydrede salater, grillede rejer og jomfruhummer grillet med smør og hvidløg, og klassiske pizzaer som Margarita og Funghi Porcini. Nydes afkølet ved 11-13 grader. 

 

CATARRATTO – Todaro, Sicilien – ØKO – luksuskasse.

Højdemåleren siger 900 meter, når plukkerne hver september klipper druerne ned fra de meterhøje vinplanter. Hver enkelt klase lægges i små kasser, som transporteres den korte vej til vineriet. Beskyttede og ubeskadigede, så brødrene Giuseppe og Adriano kan begynde deres arbejde med at fremstille en af Siciliens bedste hvidvine. En økologisk bjergvin fra toppen af Sicilien. Lavet på Catarratto druen. Med sin aromatiske duft af oregano og rosmarin er vinen formidabel til alle retter, der hylder krydderurterne. Nyd den til hvid fisk, krydrede retter med skaldyr, sommersalaten med frisk basilikum eller de mellemlagrede oste. 

 

Vi håber du nyder vinene i Aprilkassen og de mange muligheder som medlem af vores vinklub.

 

CAPPA VIN

 

 

 

 

 

CAPPA VIN


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB