Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

VINKASSERNE I MAJ

oprettet d.

VINKASSERNE I MAJ

DANMARKS GRØNNE VINKLUB

 

Vores vinklubkasser er altid afstemt efter årstiden, så der er mulighed for at kombinere vinen med den mad, der laves i køkkenet.

 

TRE GRØNNE KASSER

Alle druerne i vores vine er enten økologiske, biodynamiske eller dyrket på jorde der er under konvertering fra konventionelt landbrug til bæredygtigt. Lavt svovlindhold og ingen pesticider! Til gengæld er kvaliteten høj. Bæredygtighed det er noget man smager.

Vi tilbyder en rød kasse med seks rødvine.

En blandet kasse med fire rødvine og to hvidvine. 

En luksuskasse der består af fire rødvine og to vine, som kan være både hvide eller mousserende.

 

HVAD MED PRISEN?

Prisen er 500,- kroner for Rød kasse og Blandet kasse. I Aprilkassen sparer du op til 198,- kroner for seks flasker! 

Luksuskassen koster 900,- kroner. I Aprilkassen sparer du 242,- kroner for seks flasker! 

 

HVAD MED TRANSPORT?

Kasserne sendes en gang om måneden. Fragten er 0,- kroner, hvis modtageradressen er en erhvervsadresse. Skal vinene sendes til privatadresse, er der et gebyr på 50, - kroner. Der er ingen binding på medlemsskabet, og man kan altid sætte forsendelserne på pause. Vinene er altid økologiske eller biodynamiske - eller under konvertering - og besparelsen i forhold til normalprisen er omkring 20 procent.

 

KAN JEG HOLDE PAUSE?

Du kan holde pause lige så meget, du vil. Kasserne sendes ud sidst på måneden, og månedens kasse lægges op først på måneden. Så hvis ikke du vil have månedens kasse, sender du bare en mail. Ingen gebyrer og ingen tvang. Husk at melde fre hvis du er på ferie, hvis du da ikke vil have vinen op i sommerhuset? VBare send os adressen, så får vi den frem.

 

FÅR JEG ANDRE FORDELE?

Som vinklubmedlemsskab får du mulighed for at købe i vores webbutik med 15 procents rabat på hele sortimentet, og du får 15 procent, hvis du lejer vores hus i Toskana. Se mere om huset her: http://www.toscanaferiehus.dk

 

 

Hvis du vil være medlem af vinklubben og være sikker på at få seks bæredygtige vine hver måned, så send os en mail via kontakt/support og skriv dit navn, adresse og hvilken kasse, du gerne vil have. Så sender vi dig månedens kasse. http://www.cappa.dk/kontakt/

 

 

GRILLEN ER KLAR!

Det er maj og grillen begynder at rumstere som en mulighed, når menuen skal planlægges. Både til fisken, kødet og de grillede grøntsager. Med vinene i majkasserne er der plads til både den lette forsommerfrokost og aftensmaden med duften af kul. 

 

CASCINA D’OR MONFERRATTO ROSSO ØKO – Rød/Blandet kasse.

Der er et tykt fingeraftryk af Bourdeaux i Cascina d'Or. et møde mellem Margaux og Barolo. I sin læretid i Frankrig lærte Claudio, hvordan den potente Cabernet Sauvignon skal behandles og håndteres. Da han overtog vingården i Piemonte var det nærliggende at lade den franske drue møde hjemegnens tågedrue - Nebbiolo. Netop kombinationen af den komplekse, intense og majestætiske Nebbiolo, og de mere saftige og frugtdrevne Cabernet Sauvignon og Barbera, giver en flot balance. Drik den gerne til grillmaden. Bemærk hvordan vinen ændrer sig og viser flere lag og dybder i takt med, at vinen får luft i glasset.

 

CHIANTI COLLI FIORENTINI 2014 SAN MICHELE A TORRI ØKO – Rød /Blandet kasse.

En vin fra højene omkring Firenze, der passer til alle sommerens retter med tomat. Den økologiske Colli Fiorentini er gårdens adelsmærke og fremstillet på Sangiovese med små bidrag af Canaiolo og Colorino. Drueskallerne får lov til at hvile sammen med den pressede most i to uger, inden gæringen begynder. Det er med til at give vinen sin dybde og mange smagsnuancer. Nyd den også til pizza, kødretter og let krydrede retter.

 

FRÜHBURGUNDER GEORG FORSTER ØKO – Rød

Forskellen mellem en Spätburgunder og en Frühburgunder er minimal, men de kloner af Pinot Noir – som druens fællesbetegnelse er på fransk – som over tid har vist at de modnes tidligere end andre, dem har man i den tyske vinverden valgt at kalde Frühburgundere. Generelt er der tale om lidt lettere vine. Det er nu ikke tilfældet hos Forster. Elegance og masser af frugt. 

 

GRAUBURGUNDER GEORG FORSTER ØKO – Blandet kasse.

Grauburgunder hedder Pinot Grigio på fransk. I virkeligheden er der tale om en blå drue med et svagt gråt skær, som næsten altid vinificeres som hvidvin. Derfor mærker man også tyngden og fedme i vinen. Nyd den til både laksen, det lyse kød og sommerens lette retter med krydderurter, citron og friske grøntsager.

 

LA LUNA AVONDALE 2010 ØKO & BIO – Luksus kasse.

Månen er en aktiv medspiller i produktionen af denne klassiske bordeaux blend. Med de biodynamiske principper i bagagen er alt arbejde i både vinmarken og vinkælderen tilrettelagt, så man kan udnytte de lunare kræfter bedst muligt. Resultatet er en kompleks og fintunet vin, der har opnået sine utrolige detaljer, fordi man har klippet vinstokkene, plukket druerne og omstukket vinen på det optimale tidspunkt. La Luna følger ikke en industriel produktionsplan men de universelle kræfter, der ifølge de biodynamiske teorier står bag alle organiske processer. En topvin fra down under. 50 procent Cabernet Sauvignon, 31 procent Merlot, 7 procent Petit Verdot, 6 procent Malbec og 6 procent Cabernet Franc. En dyb vin med toner af intens frugt, bløde tanniner og strejf af tobak. Nyd den til kompakte retter, mørkt kød og vildt. 

 

LES CLAUX BLANC CÔTES DU RHÔNE ØKO & BIO – Luksus kasse.

Alle druer til Usseglio’s hvide Côtes du Rhône kommer fra en enkelt mark: Les Claux der er beplantet med gamle stokke på mere end 50 år. Vinen adskiller sig fra andre hvide Rhône vine ved at have en stenagtig mineralitet og en flot og præcis syre, der gør den rank og forfriskende. Samtidig rummer vinen de orientalske smagsnuancer, som er klassisk for hvid Rhône. Druesammensætningen er 40% Grenache Blanc, 30% Rousanne og 30% Clairette, alle dyrket både økologisk og biodynamisk. Nyd den til laks og hummer gerne med cremede legerede saucer, så syren har noget at "skære" i. Vinen vil også gøre sig godt til salater med unghane med vinaigrette og mango.

 

LES CLAUX ROUGE CÔTES DU RHÔNE ØKO & BIO – Luksus kasse.

Alle druerne til vinen kommer fra en enkelt mark, marken Les Claux. Vinen er en kraftkarl, og kvaliteten ligger væsentligt over, hvad der normalt ses fra denne appellation. Nogle af hemmelighederne bag den tårnhøje kvalitet skal findes i Stephane Usseglio's utrættelige grundighed og store håndværk, det lave hektarudbytte på kun 38 hl. pr. hektar og stokkenes alder, og at marken Les Claux ligger i cru-zonen Lirac. Druesammensætningen er 40% Grenache, 30% Syrah og 30% Mourvedre, alle dyrket både økologisk og biodynamisk. Vinens struktur gør den velegnet som en seriøs bøfvin gerne på grillen.

 

 Vi håber, du nyder vinene i majkassen. 

Venlig hilsen

Cappa Vin


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

PRØV EN GRØN VINKLUB