Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger


Cappa Vin
Aps

CVR-nr.
Sindalsvej 21, 8240 Risskov
cappa@cappa.dk
86336270


Betaling


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Bemærk at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 


Levering

Leveringstider på den enkelte vare fremgår af vareoplysningerne. Leveringsbetingelser gælder alene ved levering i DK. Særlige betingelser ved levering til ikke- brofaste øer. 

 

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lov er der ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads. Varer købt på www.cappa.dk, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til cappa@cappa.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Kun uåbnede og ubeskadigede flasker accepteres retur. 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Fortrydelsesret

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Cappa Vin

Sindalsvej 21

8240 Risskov
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter, du har købt den. Købelovens mangelsregler finder således anvendelse. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid ved at maile til os på: cappa@cappa.dk med en beskrivelse af, hvad du mener, der er galt med varen. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Fejl på vine opstår ofte ved forkert opbevaring. Som andre fødevarer har vin en begrænset levetid efter sin fremstillingsdato. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Cappa Vin

SIndalsvej 21

8240 Risskov
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Cappa Vin Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.cappa.dk er Erik Claudi.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Cappa Vin Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: cappa@cappa.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Erik Claudi - cappa@cappa.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.12.2017

PRØV EN GRØN VINKLUB