Gratis fragt ved 1.000,-

Levering 1-3 hverdage

Bedre vin til bedre priser

Sikker betaling

GULD TIL RIESLING

Oprettet d.

RIESLING VOM KIES SCORER TOPPOINT

 

 

Akkurat som sine forgængere blev den nye 2018 årgang af Forsters Riesling Vom Kies kåret som en af verdens bedste økologiske hvidvine i den årlige tyske "International Organic Wine Award".

 

 

Som så meget andet dette forår blev bedømmelsen af de bedste vine påvirket af Corona-situationen, og de 28 jurymedlemmer mødtes for første gang nogensinde ikke under samme tag, men smagte de 648 vine fra 16 forskellige lande hjemme hos dem selv. Kun vine med en bedømmelse på 96-99 point blev tildelt TopGold. Vom Kies fik 97 point.

 

Selvom vi kun modtager få flasker af årgangen og de fleste på forhånd er reserveret af en række restauranter, så har vi besluttet, at modtagerne af vores nyhedsbrev også skal have mulighed for at smage en Riesling vin ud over det sædvanlige. 

 

KØB OG SMAG GULDVINEN

 

 

En anden af Georg Forsters Riselingvine modtog også TopGold og 98 point. Riesling Vom Roten Schiefer 2018. For øjeblikket er den forhåndsreserveret, men vi håber senere på året at få mulighed for at hjemtage et nyt parti. Når og hvis det sker, melder vi det hurtigt ud. 

 

 

 

SE JURYEN BEDØMMELSE AF VOM KIES

PRØV EN GRØN VINKLUB